Vår nettside er fornyet

Vår nettside har vært stengt noen dager for å fornyes og foreligger nå i ny utgave.

Innholdet er det samme som før og alle tidligere innlegg er der. Innleggene er alltid aktuelle for dere som er i prosess og egner seg godt til å bruke parallelt med kognitiv terapi. De er også ment som et oppslagsverk for å lese om forskjellige kognitive fenomener som gjelder for de fleste.

Presentasjonen av våre terapeuter er også forbedret og gjort mer tilgjengelig.

Siden som omhandler utdanning er under utarbeidelse og det vil senere bli presentert et modulbasert utdanning hvor man selv kan velge retning og omfang. Den vil bestå av en grunnmodul som danner basis for metodeforståelsen. Denne forståelsen er igjen grunnlag for påbyggingene innenfor forskjellige fagområder.
For de som ønsker å starte opp som terapeuter innenfor Dialoggruppen så vil det forutsettes et visst omfang av moduler.

Vi ønsker dere god lesing og vil forsøke å legge ut flere innlegg enn vi har gjort. Takk for at dere har lest på siden.

Takk for at dere følger oss og god sommer.

Jørn Olav Strekerud
Kognitiv terapeut

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn