Adopsjon som terapeutisk tema i lys av egenerfaring og dermed erfaringskompetanse del 4

Jeg ønsker å hjelpe andre adopterte gjennom min jobb som kognitiv terapeut.

I dag ser jeg sammenhengene, men det har jeg ikke alltid gjort.  Møtet med søsknene mine og møte med min mors historie har gjort at jeg har fått mange svar på ting jeg har lurt på hele livet. Jeg har så lenge jeg kan huske blant annet lurt på hvorfor jeg så ofte følte, tenkte og reagerte annerledes enn mange andre i forskjellige situasjoner.

Jeg var ofte preget av et sterkt savn og følte meg ofte ensom og alene, selv om jeg var sammen med andre mennesker.

Les mer om mine erfaringer og opplevelser som adoptert fra Tore på sporet blogg, 2015

Tore på sporet blogg, 2015

http://arkiv.nrk.no/blogg.nrk.no/torepasporet/2015/12/14/jorunn-vil-hjelpe-andre-adopterte/index.html

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn