Tålmodighet

I mange relasjoner mellom mann og kvinne kan det i perioder, på grunn av sykdom eller andre utenforliggende faktorer, være krevende for begge parter å tåle den virkeligheten som rammer og kunne vente på den andre.

En av mine klienter skrev forleden følgende dikt om dette:

“Jeg vil dit du vil,
men jeg trenger din hånd å holde i
over bekkefar og dype grøfter

og opp de bratteste liene
og at du har tålmodighet til å gå i det tempo jeg makter.”

Fine ord som kan gjøre godt å tenke litt over i en hektisk hverdag.

Eksempel: Den ene parten er i daglige utfordringer med sin ekspartner om barnefordeling og flytting. Det er i gang rettsprosesser som er krevende og den lave energien gjør at vedkommende trenger mye tid for seg selv og tid med barna. Avtaler endres og avgjørelser blir utsatt. Den nye personen i vedkommendes liv blir tatt av offer og utålmodighet og stiller krav. Det blir enda mer krevende.

Kjenner du deg igjen?

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn