Pasientopplevelse

En pasient har skrevet tilbakemelding til vår terapeut Jorunn Eid Fuglu om sine opplevelser. Han skriver følgende: (Innlegget er uredigert)

Et enorm fremsteg med timen hos Jorunn. Føler meg fri, som jeg ikke kan huske å ha følt meg tidligere. Det strømmer på med tanker og motivasjon nå. Det som er annerledes er at disse tankene er positive. Det gir meg glede og pumper meg full av energi, stikk motsatt av hva jeg har følt tidligere. Jorun fortalte meg at det var en glede å ha meg der. Når hun har sagt lignende ting tidligere, har det gitt meg uro og stress, og jeg har tvilt på om hun snakket sant. Nå føles det ikke slik. Jeg tror faktisk på at hun mener det. Jeg føler at livsgleden kommer tilbake i kroppen. Jeg føler det som et vendepunkt i livet mitt. Er dette point of no return? Jeg tror faktisk det! For en utrolig følelse! Jeg skal ut å leve igjen, jeg skal ikke bare eksistere. Og dette har jeg greid helt selv. For jeg har gjort jobben. Jorunn har gitt meg verktøyene, men jeg har gjort jobben. Alt virker mulig nå. Det er kun jeg som bestemmer hvor langt dette kan nå. Jeg trenger ikke bevise, fordi jeg vet jeg er god nok. Det napper så lite i strikken, at jeg kjenner at jeg kan stå i mot. Et virrvarr av eurofori. Ordtaket «Kom arbeidslyst å treng deg på, her skal du motstand finne», er plutselig snudd på hodet. Jeg har lyst til å utforske. Jeg har lyst itil å oppleve. Jeg har lyst til alt. Det rare er at jeg føler at det har vært der hele livet, men at det har vært en brems som ikke har latt det la seg gjennomføre. Nå føles det ut som jeg kan klare alt, og det føles ekte. Ikke at det er en rolle jeg spiller ut, men at det er det jeg virkelig føler.

Vi takker for tilbakemeldingen som vi etter avtale med pasienten velger å publisere her slik at andre i samme situasjon kan få et inntrykk av denne pasientens opplevelser og utvikling.  Litt ubeskjedent har vi dekning for å si at denne opplevelsen er relativt representativ. Jorunn har for tiden kapasitet til å ta imot flere pasienter.

dialoggruppen-jorunn-c

Jorunn

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn