4. Kontakt oss

Vi gjør oppmerksom på at e-post ikke er en sikker forbindelse hva gjelder personvern. Vi anbefaler at det ikke oppgis sensitive opplysninger ved henvendelser per e-post.

Her er en oversikt over våre terapeuter med informasjon om sted, kontaktinformasjon og bakgrunn.

OBS: VED HENVENDELSE FRA HOTMAIL E-POSTADRESSE SÅ BLIR VÅRE SVAR AVVIST OG HAVNER I SØPPELPOSTKASSEN, HVIS VI IKKE HVITELISTES. BRUK HELST SMS SOM MEDIUM FOR KONTAKT. DA ER DU HELT SIKKER PÅ Å FÅ SVAR.

_____________________________________________________________________________

Drøbak

profil blaa

Hanne Svenkerud Frydenlund
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
E-post: frydenlund@dialoggruppen.no

Tlf.: 90 84 71 84
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, inngang E

Hanne er utdannet kognitiv terapeut fra Dialoggruppens utdanninger og er medforfatter til Dialoggruppens lærebok i kognitiv metode. Hun er utdannet økonom og har lang arbeidserfaring fra privat og offentlig virksomhet. Deriblant innen ledelse, HR og rådgivning. Hun har erfaring i samarbeid og kommunikasjon med mange forskjellige mennesker. Dialoggruppens kognitive metode har hun praktisert siden 2011.

Hun har selv hatt krevende perioder i livet, med fysiske og psykiske plager som følge av det. Gjennom egen terapeutisk prosess har hun fått hjelp til å takle krevende situasjoner på en mer hensiktsmessig og helsefremmende måte. Det har gitt henne gode verktøy og nødvendig erfaringskompetanse i møte med egne pasienter. Hun har med det bakgrunn for å kunne avdekke årsakssammenhenger og hjelpe pasienter til å forstå egen situasjon, slik at det kan skapes grunnlag for endring i den hensikt å ivareta helsen og oppnå bedre balanse i livet.

Hennes spesialområder er, men begrenser seg ikke til: Lav energi/utmattelse, posttraumatikk, støtte ved krevende skole-hjem samarbeid/alvorlig skolefravær, barnefamilier og samliv. Hun behandler også plager listet opp på vår velkomstside.

Velkommen til å henvende deg på SMS eller e-post. Hanne vil ta kontakt så snart hun har anledning.

_______________________________________________________________

Drøbak, Follo

Suna

Suna Wallin

Epost: wallin@dialoggruppen.no

Tlf: 906 05 739
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter inngang E. 1447 Drøbak

Suna er utdannet Interiørdesigner, Helsefagarbeider, og har kognitivterapeut utdannelse fra Dialoggruppens utdanning.
Har mange års yrkeserfaring fra store bedrifter, barneskole og eldreomsorgen.

Hun har selv hatt ulike utfordringer i livet, og hun har fått hjelp og gode verktøy til å kunne endre sitt tankemønster og mestre utfordringer gjennom en kognitiv prosess i Dialoggruppen.

Hun har vært mangeårig pårørende til Demens og kreftsykdom i nærmeste familie.

Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling av mennesker med ulike psykiske utfordringer, pårørende, barn, og familier i kriser, samt familieveiledning og bistand til foreldre til barn med spesielle behov.
Tilbyr også veiledning og foredrag til grupper som arbeider med diverse problemstillinger innenfor kommunikasjon og annen kognitiv tematikk i skole og bedrifter.

Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: Ettervirkninger etter traumatiske opplevelser, lav energi, engstelse av ulik sort, sterk tretthet, tankestøy og stress-relaterte tilstander hos voksne og barn.

Hun tilbyr hjemmebesøk i Drøbak og Omegn.
Fleksibel arbeidstid, formiddager/kveld/helg.

Suna tar for tiden ikke imot nye pasienter. Vennligst kontakt en av våre andre behandlere.

______________________________________________________________________

Ski

Gry Marian Unneland 090818 Jpg 360dpi

Gry Marian Unneland

Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH

Bedriftsrådgiver

Epost: unneland@dialoggruppen.no

Tlf: 41811723

Besøksadresse: Idrettsveien 6, 1400 Ski

Gry Marian er utdannet Regnskapsøkonom, Kosmetolog, massør og kognitiv terapeut.

Hun har arbeidet som behandler og selvstendig næringsdrivende siden 2006 som massør. Har dermed betydelig erfaring med å jobbe tett på mennesker og deres utfordringer i hverdagen også via samtale. Har også bakgrunn som treningsinstruktør og ernæringsveileder.

Hun er utdannet i kognitiv terapi gjennom Dialoggruppens utdanningsprogram og har gjennomført egen terapeutisk prosess.

Tar i mot ungdom, voksne og par.  Tilbyr lindrende kognitiv samtaleterapeutisk behandling til ungdom og voksne med psykiske utfordringer, samt par i samlivskriser.

Har som spesialområde overvekt samt bistand til deg som mangler motivasjon eller som av andre årsaker sliter med å komme i gang med fysisk aktivitet.

I tillegg tilbyr hun kommunikasjonstrening til bedrifter med påfølgende oppfølging og dialog med berørte medarbeidere.

__________________________________________________________________________

Drøbak:

Catrine Hamborg

Catrine Hamborg

Kognitiv terapeut

E-post: hamborg@dialoggruppen.no

Tlf: 92299972

Besøksadresse: Torggata 6. Inngang Niels Carlsens gate

Catrine har lang og bred erfaring fra privat næringsliv innen rekruttering, salg, service, HR og økonomi.
Hun har markedskommunikasjons utdanning fra BI, samt kognitiv utdannelse fra dialoggruppen.
Catrine har via egen terapeutisk prosess tilegnet seg verdifull kompetanse, bred innsikt og dyp forståelse for både pasient og pårørendes utfordringer i forskjellige livssituasjoner.
Hun har et godt utvalg av enkle og konkrete verktøy.

Med utgangspunkt i situasjonen tilpasses bruk av verktøy, metode og fremdrift i det tempo og omfang du selv ønsker.

Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaer til barn og voksne med psykiske utfordringer, samt par og familier i kriser.

———————————————————————————————————–

Oslo:

dialoggruppen-bente-c

Bente Engebretsen

Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH

Epost: bente@dialoggruppen.no

Tlf: 951 93 247

Besøksadresse: Nordstrand helsesenter, Kongsveien 94, 1177 Oslo

Bente tar for tiden ikke imot nye henvendelser.

Bente Engebretsen har kognitiv utdannelse fra Dialoggruppen. Hun har erfaring fra privat næringsliv, konkurranseidrett og motivasjonsrettet mental trening. Hun er i tillegg utdannet i akupunktur og annen holistisk energibehandling.

Bente har selv, via egen terapeutisk prosess, tilegnet seg høyere bevissthet, mer innsikt, nyttig forståelse, og erfaring i arbeidet med klienter. Hun sitter med et godt utvalg av verktøy i møte med deg som menneske der du befinner deg.

Hun har kontor i Oslo, i et tverrfaglig senter med akupunktør, osteopat, kiropraktor, ernæringsterapeut og fysioterapeut. Hun tar imot både barn, ungdom og voksne med lettere psykiske lidelser, livstilsproblematikk, parterapi og egenutvikling.

———————————————————————————————————–

—————————————————————————————————————-

Drøbak:

dialoggruppen-ragnhild-c

Ragnhild Dekke

Kognitiv terapeut/Spesialpedagog/Reg.Homøopraktiker MNLH.

E-post: ragnhild.dekke@dialoggruppen.no

Tlf: 905 26 374

Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Erfaring med undervisning og veiledning i privat og offentlig sektor. Dette har gitt kompetanse i å støtte barn og unge med å utvikle selvkompetanse og hverdagsmestring samt samarbeid med kommune- og spesialhelsetjeneste og statlige spesialpedagogiske kompetansesentre. Har også erfaring som kunderådgiver i bank og forsikring.

Utdannet som økonom, spesialpedagog og kognitiv terapeut. Har bachelor i spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo og videreutdanning innen psykisk helsearbeid rettet mot barn, ungdom og unge voksne fra Høgskolen i Østfold.

Har selv opplevd psykiske problemer og egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har utdanning i kognitiv metode fra Dialoggruppen, og via egen terapeutisk prosess tilegnet seg pasientkompetanse og innsikt i praktiske utfordringer for både pasienter og pårørende. Drevet terapeutisk og rådgivende virksomhet siden 2014.

Tar imot barn, unge og voksne til lindrende samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaområder samt par til samlivsterapi.

—————————————————————————————————————-

Drøbak:

Jorunn2022

Jorunn Eid Fuglu

Kognitiv terapeut  og Reg.Homøopraktiker MNLH

E-post: jorunn.fuglu@dialoggruppen.no

Tlf: 91362988

Adresse: Holterveien 4G, 2.etasje, 1448 Drøbak

Jorunn har yrkeserfaring fra privat næringsliv som prosjektleder og selvstendig næringsdrivende innenfor flere fagområder. Utdannet innen holistisk energibehandling.

Hun har kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanning og er medforfatter til lærebok i kognitiv metode basert på Dialoggruppens metodikk.

Jorunn holder kurs og er foredragsholder.

Har selv hatt ulike utfordringer i livet og fått hjelp til å endre sitt liv gjennom kognitiv prosess i Dialoggruppen. Det har gitt henne dyp innsikt i årsakssammenhenger og hvordan man kan endre fastlåste tankemønstre slik at man kan leve et bedre liv med større utnyttelse av sitt eget potensiale og bedre helse.

Jorunn benytter ulike kognitive verktøy og lindrende samtaleterapeutisk behandling samt meditasjon og pusteøvelser avhengig av pasientenes individuelle utfordringer og stressnivå.

Hun har adopsjon som spesialområde, men tar i mot mennesker med ulike kognitive utfordringer og har gjort det siden 2013.

Tar imot enkeltpersoner, par til samlivsterapi, samt barn og unge. Tilbyr også tredjeparts-terapi.

KLIKK HER HVIS DU ØNSKER  Å LESE OM ADOPSJON OG KOGNITIV TERAPI

Vil du bestille en time, eller ha en uforpliktende
prat på telefon for å finne ut om dette er noe for deg?

Du er velkommen til å ta kontakt med meg via mail, sms eller telefon

————————————————————————————————————

Drøbak:

dialoggruppen-magnus-c

Magnus

Kognitiv Terapeut

E-post: magnus@dialoggruppen.no

Tlf: 47419908

Vennligst bruk sms eller e-post ved henvendelser.

Har studert økonomi, vært profesjonell soldat og er utdannet terapeut hos Dialoggruppen. Har arbeidserfaring fra barnevern, omsorgsyrket og militær tjeneste. Dette har gitt god kjennskap til hvordan mennesker reagerer i og takler ekstreme situasjoner, samt debriefing i etterkant.

Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: PTSD, parterapi, rådgivning og kommunikasjonskurs i bedrifter.

—————————————————————————————————————–

Drøbak:

dialoggruppen-jorn-c

Jørn Olav Strekerud
Kognitiv terapeut/EFT hypnoterapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH.
Kurs og foredragsholder
E-post: strekerud@dialoggruppen.no

Tlf:  95774648

Adresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E.

Erfaring fra privat og offentlig sektor som leder og frittstående rådgiver innenfor flere fagområder. Utdannet som ingeniør, økonom og terapeut.

Har selv opplevd psykiske problemer og har egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har siden 2002 drevet egen virksomhet i Dialoggruppen og paralellt utviklet gruppens metode. Er lærer for og utdanner nye terapeuter i samme metode.

Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling av mennesker med psykiske utfordringer, barn, par og familier i samlivskriser samt rådgivning for ledere og grupper i bedrifter. Tilbyr også veiledning til spesialistgrupper som arbeider med diverse problemstillinger innenfor kommunikasjon og annen kognitiv tematikk. Tilbyr også tredjeparts-terapi.

———————————————————————————————————–

Son/Moss:

dialoggruppen-espen-c

Espen Langvik-Hansen

Coach/terapeut

E-post: espen.langvik-hansen@dialoggruppen.no

Tlf:  93219946

Erfaring fra offentlig og privat næringsliv, med bakgrunn som jagerflyger og offiser i forsvaret og trafikkflyger i sivil luftfart. Senere utdannet som terapeut gjennom Dialoggruppen.

Har selv erfaring med psykisk lidelse, og har vært gjennom egen prosess med godt resultat.

Har drevet egen virksomhet innenfor bransjen som samtaleterapeut i 4 år, med lindrende behandling av mennesker med forskjellige psykiske utfordringer.

Tar i mot enkeltpersoner og  par.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s