4. Kontakt oss

Vi gjør oppmerksom på at e-post ikke er en sikker forbindelse hva gjelder personvern. Vi anbefaler at det ikke oppgis sensitive opplysninger ved henvendelser per e-post.

Her er en oversikt over våre terapeuter med informasjon om sted, kontaktinformasjon og bakgrunn.

Nesodden

Lisette Glenne Grøstad
Kognitiv terapeut
Epost: grostad@dialoggruppen.no
Tlf: 99266431
Besøksadresse: Grøstadveien 21, inngang midt på låven, 1459 Nesodden.

Lisette har yrkeserfaring som barne- og ungdomsarbeider, med videreutdannelse «Barn med særskilte behov». Er utdannet i kognitiv terapi gjennom Dialoggruppens utdanningsprogram.

Har gjennom de siste årene fått en dypere forståelse og bevissthet gjennom utdanning og terapi og har selv kjent på hva som skal til for å få en roligere hverdag.

Tar i mot barn, ungdom og voksne enkeltpersoner til lindrende, kognitiv samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaer.

Etter kartleggingen 1 til 3 timer i mine lokaler i låven på Søndre Grøstad på Nesodden, stiller jeg meg åpen for å ta enkelte terapitimer ute i naturen, hvis det er ønskelig.

Samtalene vil foregå på ettermiddager og kveldstid. Tilgjengelig på telefon kun etter kl. 17.00.

Henvend deg gjerne på SMS/e-post uten å oppgi sensitive opplysninger.

Ski

Gry Marian Unneland 090818 Jpg 360dpi

Gry Marian Unneland
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
Bedriftsrådgiver
Epost: unneland@dialoggruppen.no
Tlf: 41811723
Besøksadresse: Idrettsveien 6, 1400 Ski

Gry Marian er utdannet Regnskapsøkonom, Kosmetolog, massør og kognitiv terapeut.

Hun har arbeidet som behandler og selvstendig næringsdrivende siden 2006 som massør. Har dermed betydelig erfaring med å jobbe tett på mennesker og deres utfordringer i hverdagen også via samtale. Har også bakgrunn som treningsinstruktør og ernæringsveileder.

Hun er utdannet i kognitiv terapi gjennom Dialoggruppens utdanningsprogram og har gjennomført egen terapeutisk prosess.

Tar i mot ungdom, voksne og par.  Tilbyr lindrende kognitiv samtaleterapeutisk behandling til ungdom og voksne med psykiske utfordringer, samt par i samlivskriser.
Har som spesialområde overvekt samt bistand til deg som mangler motivasjon eller som av andre årsaker sliter med å komme i gang med fysisk aktivitet.

I tillegg tilbyr hun kommunikasjonstrening til bedrifter med påfølgende oppfølging og dialog med berørte medarbeidere.

____________________________________________________________________

Follo og Oslo

Nina nytt bilde sept18

Nina Hauge
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
Bedriftsrådgiver og Coach
Epost: nina.hauge@dialoggruppen.no
Tlf: 94054688
Besøksadresse: Idrettsveien 6, 1400 Ski

Nina har bred og lang erfaring fra både privat næringsliv og offentlig sektor som leder, innenfor HR, bemanning, karriererådgiving, bioingeniør fra sykehuslaboratorier, coach, og marked/salgsansvarlig.

Hun har bred erfaring fra NAV som rådgiver/veileder/koordinator/ kursleder i jobbsøking, samt sykefraværsoppfølging og dialogmøter. Utdannet innenfor personalutvikling og ledelse, kognitiv terapi hos Dialoggruppen, karriererådgiver, coach, bioingeniør, og ernæringsrådgiver.

Tilbyr rådgivning og coaching til ledere og grupper i bedriftsmarkedet innenfor HMS og sykefravær. Tar også imot privatpersoner til kognitiv terapi, coaching og karriereveiledning.

__________________________________________________________________________

Drøbak og Moss:

Linda nytt bilde

Linda Haavardsholm
Kognitiv terapeut
Epost: haavardsholm@dialoggruppen.no
Tlf: 995 95 922
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E og Terapeutfellesskapet, Lilleeng HelseparkHovedinngang A, oppgang A, 2.etg.
1523 Moss

Linda har lang og bred yrkeserfaring fra privat næringsliv innen ledelse, rekruttering, salg og HR. Har utdanning fra BI handelshøyskole innen Bachelor of Management Personalledelse, og har jobbet med alle typer mennesker på forskjellige plan.
Har kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanninger.

Hun har via egen terapeutisk prosess tilegnet seg verdifull kompetanse, nyttig og ydmyk forståelse samt innsikt i praktiske utfordringer for både pasient og pårørende i forskjellige livskriser. Hun sitter med et godt utvalg av enkle, praktiske og konkrete verktøy i møte med deg som menneske der du befinner deg, i det tempo og omfang du selv ønsker.
Tilbyr lindrende kognitiv samtaleterapeutisk behandling av unge og voksne med psykiske utfordringer, samt par og familier i samlivskriser.

Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: lav energi, engstelse, sterk tretthet og stress-relaterte tilstander.

______________________________________________________

Drøbak:

Catrine Hamborg

Catrine Hamborg
Kognitiv terapeut
E-post: hamborg@dialoggruppen.no
Tlf: 92299972
Besøksadresse: Torggata 6. Inngang Niels Carlsens gate

Catrine har lang og bred erfaring fra privat næringsliv innen rekruttering, salg, service, HR og økonomi.
Hun har markedskommunikasjons utdanning fra BI, samt kognitiv utdannelse fra dialoggruppen.
Catrine har via egen terapeutisk prosess tilegnet seg verdifull kompetanse, bred innsikt og dyp forståelse for både pasient og pårørendes utfordringer i forskjellige livssituasjoner.
Hun har et godt utvalg av enkle og konkrete verktøy.

Med utgangspunkt i situasjonen tilpasses bruk av verktøy, metode og fremdrift i det tempo og omfang du selv ønsker.

Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaer til barn og voksne med psykiske utfordringer, samt par og familier i kriser.

———————————————————————————————————–

Oslo:

dialoggruppen-bente-c
Bente Engebretsen
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
Epost: bente@dialoggruppen.no
Tlf: 951 93 247
Besøksadresse: Nordstrand helsesenter, Kongsveien 94, 1177 Oslo

Bente tar for tiden ikke imot nye henvendelser.

Bente Engebretsen har kognitiv utdannelse fra Dialoggruppen. Hun har erfaring fra privat næringsliv, konkurranseidrett og motivasjonsrettet mental trening. Hun er i tillegg utdannet i akupunktur og annen holistisk energibehandling.
Bente har selv, via egen terapeutisk prosess, tilegnet seg høyere bevissthet, mer innsikt, nyttig forståelse, og erfaring i arbeidet med klienter. Hun sitter med et godt utvalg av verktøy i møte med deg som menneske der du befinner deg.

Hun har kontor i Oslo, i et tverrfaglig senter med akupunktør, osteopat, kiropraktor, ernæringsterapeut og fysioterapeut. Hun tar imot både barn, ungdom og voksne med lettere psykiske lidelser, livstilsproblematikk, parterapi og egenutvikling.

———————————————————————————————————–

Moss:

dialoggruppen-hildegunn-c
Hildegunn Pettersen Sørby
Kognitiv terapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH
Epost: hildegunn@dialoggruppen.no
Tlf: 990 25 022
Besøksadresse: Terapeutfellesskapet, Lilleeng Helsepark
Hovedinngang A, oppgang A, 2.etg.
1523 Moss

Har yrkeserfaring fra både helsevesenet og det private næringsliv blant annet som selvstendig næringsdrivende. Har utdanning fra Humanova og kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanninger.
Via egen terapeutisk prosess og egen erfaring fra alvorlig sykdom har hun tilegnet seg pasienterfaring med verdifull innsikt i, og forståelse for utfordringer både pasient og pårørende står ovenfor.
Tar imot enkeltpersoner samt barn og unge til lindrende, kognitiv samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaer.
Tar også imot par til god og konstruktiv par- og relasjonsterapi. Her kan dere lære om den viktige kommunikasjonen, nærheten og kontakten som er avgjørende i et parforhold. Dere kan også få hjelp til å avslutte et forhold på en mest mulig hensiktsmessig måte.

———————————————————————————————————–

Drøbak:

dialoggruppen-livkatrine-c
Liv Katrine Strekerud
Kognitiv terapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH
E-post: liv.katrine@dialoggruppen.no
Tlf: 97661446
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang  E.

Innehar statlig og privat yrkeserfaring innenfor relevante områder. Har studert pedagogikk og psykologi ved Universitetet i Oslo, samt gjennomført Dialoggruppens årsutdanning. Har gjennomgått prosess fra moderat til lett ME og er nå symptomfri.
Har arbeidet frivillig i en organisasjon mot spiseforstyrrelser og har implementert Dialoggruppens metode i eget liv siden 2004. Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: ME (herunder også hjemmebesøk), spiseforstyrrelser, tilpasning i skolen, mobbing og sykehusbarn.

Tar imot ungdom og unge voksne for lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling, samt hjemmebesøk for de med ME ved behov. Samtalene foregår på ettermiddag og kveld. Tilgjengelig på telefon kun etter kl.16. Henvend deg gjerne på SMS/epost uten å oppgi sensitiv informasjon.

—————————————————————————————————————-

Drøbak:

dialoggruppen-ragnhild-c
Ragnhild Dekke
Kognitiv terapeut/Spesialpedagog/Reg.Homøopraktiker MNLH.
E-post: ragnhild.dekke@dialoggruppen.no
Tlf: 905 26 374
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Erfaring med undervisning og veiledning i privat og offentlig sektor. Dette har gitt kompetanse i å støtte barn og unge med å utvikle selvkompetanse og hverdagsmestring samt samarbeid med kommune- og spesialhelsetjeneste og statlige spesialpedagogiske kompetansesentre. Har også erfaring som kunderådgiver i bank og forsikring.

Utdannet som økonom, spesialpedagog og kognitiv terapeut. Har bachelor i spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo og videreutdanning innen psykisk helsearbeid rettet mot barn, ungdom og unge voksne fra Høgskolen i Østfold.

Har selv opplevd psykiske problemer og egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har utdanning i kognitiv metode fra Dialoggruppen, og via egen terapeutisk prosess tilegnet seg pasientkompetanse og innsikt i praktiske utfordringer for både pasienter og pårørende. Drevet terapeutisk og rådgivende virksomhet siden 2014.

Tar imot barn, unge og voksne til lindrende samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaområder samt par til samlivsterapi.

—————————————————————————————————————-
Drøbak:
dialoggruppen-jorunn-c
Jorunn Eid Fuglu
Kognitiv terapeut  og Reg.Homøopraktiker MNLH
E-post: jorunn.fuglu@dialoggruppen.no
Tlf: 91362988
Adresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Har yrkeserfaring fra privat næringsliv som prosjektleder og selvstendig næringsdrivende innenfor flere fagområder. Utdannet innen holistisk energibehandling.

Har kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanning og er medforfatter til lærebok i kognitiv metode basert på Dialoggruppens metodikk.
Har selv hatt ulike utfordringer i livet og fått hjelp til å endre sitt liv gjennom kognitiv prosess i Dialoggruppen. Det har gitt henne dyp innsikt i årsakssammenhenger og hvordan man kan endre fastlåste mønstre slik at man kan leve et bedre liv med større utnyttelse av sitt eget potensiale og bedre helse. Har siden 2013 jobbet med lindrende kognitiv samtaleterapeutisk behandling av mennesker med ulike psykiske utfordringer.

Tar imot enkeltpersoner, par til samlivsterapi, samt barn og unge.

————————————————————————————————————
Drøbak:

dialoggruppen-magnus-c
Magnus
Kognitiv Terapeut
E-post: magnus@dialoggruppen.no
Tlf: 47419908

Vennligst bruk sms eller e-post ved henvendelser.

Har studert økonomi, vært profesjonell soldat og er utdannet terapeut hos Dialoggruppen. Har arbeidserfaring fra barnevern, omsorgsyrket og militær tjeneste. Dette har gitt god kjennskap til hvordan mennesker reagerer i og takler ekstreme situasjoner, samt debriefing i etterkant.

Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: PTSD, parterapi, rådgivning og kommunikasjonskurs i bedrifter.

—————————————————————————————————————–

Drøbak:
dialoggruppen-jorn-c
Jørn Olav Strekerud
Kognitiv terapeut/EFT hypnoterapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH.
Kurs og foredragsholder
E-post: strekerud@dialoggruppen.no
Tlf:  95774648
Adresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E.

Erfaring fra privat og offentlig sektor som leder og frittstående rådgiver innenfor flere fagområder. Utdannet som ingeniør, økonom og terapeut.
Har selv opplevd psykiske problemer og har egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har siden 2002 drevet egen virksomhet i Dialoggruppen og paralellt utviklet gruppens metode. Er lærer for og utdanner nye terapeuter i samme metode.
Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling av mennesker med psykiske
utfordringer, barn, par og familier i samlivskriser samt rådgivning for ledere og
grupper i bedrifter. Tilbyr også veiledning til spesialistgrupper som arbeider med diverse problemstillinger innenfor kommunikasjon og annen kognitiv tematikk.
———————————————————————————————————–
Son/Moss:
dialoggruppen-espen-c
Espen Langvik-Hansen

Coach/terapeut
E-post: espen.langvik-hansen@dialoggruppen.no
Tlf:  93219946

Erfaring fra offentlig og privat næringsliv, med bakgrunn som jagerflyger og offiser i forsvaret og trafikkflyger i sivil luftfart. Senere utdannet som terapeut gjennom Dialoggruppen.
Har selv erfaring med psykisk lidelse, og har vært gjennom egen prosess med godt resultat.
Har drevet egen virksomhet innenfor bransjen som samtaleterapeut i 4 år, med lindrende behandling av mennesker med forskjellige psykiske utfordringer.
Tar i mot enkeltpersoner og  par.

_______________________________________________________

Hele landet online:

dialoggruppen-lillian-c
Lillian Fjeld
Kognitiv terapeut/Psykoterapeut innen spiseproblematikk
Epost: lillian.fjeld@dialoggruppen.no
Tlf: 941 75930

Praktiserer som terapeut i egen online-virksomhet innen behandling av overvektige.

————————————————————————————————————
Follo:

dialoggruppen-natalie-c
Nathalie Sterk
Master i psykologi/terapeut
E-post: nathalie.sterk@dialoggruppen.no
Tlf:  97106674

Master i psykologi fra Universitetet i Oslo. Bachelorstudier fra Canada.
Har i mange år arbeidet med barn og voksne innenfor fagfeltet både privat og offentlig.
Praktiserer nå som kursinstruktør for NAV. Fungerer i dette arbeidet også som personlig veileder og terapeut/coach for enkeltpersoner som er på vei tilbake til arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s