4. Kontakt oss

Spydeberg/Indre Østfold:

dialoggruppen-lillian-c
Lillian Fjeld
Kognitiv terapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH
Epost: lillian.fjeld@dialoggruppen.no
Tlf: 941 75930
Besøksadresse: Rolls vei 4, 1820 Spydeberg

Erfaring fra privat næringsliv som leder og frittstående rådgiver innenfor flere fagområder. Utdannet innen marked, økonomi og som terapeut.
Har selv opplevd psykiske problemer og har egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har kognitiv utdanning fra Dialoggruppen og har via egen terapeutisk prosess tilegnet seg pasientkompetanse og innsikt i praktiske utfordringer for både pasienter og pårørende.
Har drevet egen virksomhet innenfor bransjen siden 2013 med lindrende kognitiv,
behandling av mennesker med overvekt, samt rådgivning for ledere og
grupper i bedrifter. Jobber frivillig for en interesseorganisasjon for spiseforstyrrelser.

Tar i mot par til samlivsterapi samt barn, unge og voksne til kognitiv samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaområder.
———————————————————————————————————–

Oslo:

dialoggruppen-bente-c
Bente Engebretsen
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
Epost: bente@dialoggruppen.no
Tlf: 951 93 247
Besøksadresse: Nordstrand helsesenter, Kongsveien 94, 1177 Oslo

Bente Engebretsen har kognitiv utdannelse fra Dialoggruppen. Hun har erfaring fra privat næringsliv, konkurranseidrett og motivasjonsrettet mental trening. Hun er i tillegg utdannet i akupunktur og annen holistisk energibehandling.
Bente har selv, via egen terapeutisk prosess, tilegnet seg høyere bevissthet, mer innsikt, nyttig forståelse, og erfaring i arbeidet med klienter. Hun sitter med et godt utvalg av verktøy i møte med deg som menneske der du befinner deg.

Hun har kontor i Oslo, i et tverrfaglig senter med akupunktør, osteopat, kiropraktor, ernæringsterapeut og fysioterapeut. Hun tar imot både barn, ungdom og voksne med lettere psykiske lidelser, livstilsproblematikk, parterapi og egenutvikling.

———————————————————————————————————–

Moss:

dialoggruppen-hildegunn-c
Hildegunn Pettersen Sørby
Kognitiv terapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH
Epost: hildegunn@dialoggruppen.no
Tlf: 990 25 022
Besøksadresse: Velværesenteret, Lilleeng Helsepark
Hovedinngang A, Lilleeng 8
1523 Moss

Har yrkeserfaring fra både helsevesenet og privat næringsliv blant annet som selvstendig næringsdrivende. Har kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanninger.
Via egen terapeutisk prosess i Dialoggruppen og egen erfaring fra alvorlig sykdom har hun tilegnet seg pasienterfaring med verdifull innsikt i , og forståelse for, de utfordringer situasjoner med alvorlig sykdom kan medføre både for pasient og pårørende.
Tar imot enkeltpersoner, par til samlivsterapi, samt barn og unge til lindrende samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaer.

———————————————————————————————————–

Drøbak:

dialoggruppen-livkatrine-c
Liv Katrine Strekerud
Kognitiv terapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH
E-post: liv.katrine@dialoggruppen.no
Tlf: 97661446
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Liv Katrine har for tiden foreldrepermisjon og tar ikke imot nye pasienter.

Har yrkeserfaring innenfor relevante områder såvel sivilt som statlig og militært. Har studert pedagogikk og psykologi ved Universitetet i Oslo samt har gjennomført Dialoggruppens årsutdanning. Har god kjennskap til ME og rehabilitering fra en ME-tilstand.
Har arbeidet frivillig i en organisasjon mot spiseforstyrrelser og har implementert Dialoggruppens metode i eget liv siden 2004. Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: ME, aspergers, spiseforstyrrelser, tilpasning i skolen og mobbing

Tar imot ungdom og unge voksne for lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling. Samtalene foregår på ettermiddag og kveld. Tilgjengelig på telefon kun etter kl.16. Henvend deg gjerne på epost.

—————————————————————————————————————-

Drøbak:

dialoggruppen-ragnhild-c
Ragnhild Dekke
Kognitiv terapeut/Spesialpedagog/Reg.Homøopraktiker MNLH.
E-post: ragnhild.dekke@dialoggruppen.no
Tlf: 905 26 374
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Erfaring med undervisning og veiledning i privat og offentlig sektor. Dette har gitt kompetanse i å støtte barn og unge med å utvikle selvkompetanse og hverdagsmestring samt samarbeid med kommune- og spesialhelsetjeneste og statlige spesialpedagogiske kompetansesentre. Har også erfaring som kunderådgiver i bank og forsikring.

Utdannet som økonom, spesialpedagog og kognitiv terapeut. Har bachelor i spesialpedagogikk fra Universitetet i Oslo og videreutdanning innen psykisk helsearbeid rettet mot barn, ungdom og unge voksne fra Høgskolen i Østfold.

Har selv opplevd psykiske problemer og egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har utdanning i kognitiv metode fra Dialoggruppen, og via egen terapeutisk prosess tilegnet seg pasientkompetanse og innsikt i praktiske utfordringer for både pasienter og pårørende. Drevet terapeutisk og rådgivende virksomhet siden 2014.

Tar imot barn, unge og voksne til lindrende samtaleterapeutisk behandling innenfor alle temaområder samt par til samlivsterapi.

—————————————————————————————————————-
Drøbak:
dialoggruppen-jorunn-c
Jorunn Eid Fuglu
Kognitiv terapeut  og Reg.Homøopraktiker MNLH
E-post: jorunn.fuglu@dialoggruppen.no
Tlf: 91362988
Adresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Har yrkeserfaring fra privat næringsliv som prosjektleder og selvstendig næringsdrivende innenfor flere fagområder. Utdannet innen holistisk energibehandling.

Har kognitiv utdanning fra Dialoggruppens utdanning og er medforfatter til lærebok i kognitiv metode basert på Dialoggruppens metodikk.
Har selv hatt ulike utfordringer i livet og fått hjelp til å endre sitt liv gjennom kognitiv prosess i Dialoggruppen. Det har gitt henne dyp innsikt i årsakssammenhenger og hvordan man kan endre fastlåste mønstre slik at man kan leve et bedre liv med større utnyttelse av sitt eget potensiale og bedre helse. Har siden 2013 jobbet med lindrende kognitiv samtaleterapeutisk behandling av mennesker med ulike psykiske utfordringer.

Tar imot enkeltpersoner, par til samlivsterapi, samt barn og unge.

————————————————————————————————————
Drøbak:

dialoggruppen-magnus-c
Magnus
Kognitiv Terapeut
E-post: magnus@dialoggruppen.no
Tlf: 47419908

Har studert økonomi, vært profesjonell soldat og er utdannet terapeut hos Dialoggruppen. Har arbeidserfaring fra barnevern, omsorgsyrket og militær tjeneste. Dette har gitt god kjennskap til hvordan mennesker reagerer i og takler ekstreme situasjoner, samt debriefing i etterkant.

Spesialfelt er, men begrenser seg ikke til: PTSD, parterapi, rådgivning og kommunikasjonskurs i bedrifter.

—————————————————————————————————————–

Drøbak:
dialoggruppen-jorn-c
Jørn Olav Strekerud
Kognitiv terapeut/EFT hypnoterapeut/Reg.Homøopraktiker MNLH.
Kurs og foredragsholder
E-post: strekerud@dialoggruppen.no
Tlf:  95774648
Adresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E.

Erfaring fra privat og offentlig sektor som leder og frittstående rådgiver innenfor flere fagområder. Utdannet som ingeniør, økonom og terapeut.
Har selv opplevd psykiske problemer og har egenerfaring med forskjellige terapeutiske metoder. Har siden 2002 drevet egen virksomhet i Dialoggruppen og paralellt utviklet gruppens metode. Er lærer for og utdanner nye terapeuter i samme metode.
Tilbyr lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling av mennesker med psykiske
utfordringer, barn, par og familier i samlivskriser samt rådgivning for ledere og
grupper i bedrifter. Tilbyr også veiledning til spesialistgrupper som arbeider med diverse problemstillinger innenfor kommunikasjon og annen kognitiv tematikk.
———————————————————————————————————–
Son/Moss:
dialoggruppen-espen-c
Espen Langvik-Hansen

Coach/terapeut
E-post: espen.langvik-hansen@dialoggruppen.no
Tlf:  93219946

Erfaring fra offentlig og privat næringsliv, med bakgrunn som jagerflyger og offiser i forsvaret og trafikkflyger i sivil luftfart. Senere utdannet som terapeut gjennom Dialoggruppen.
Har selv erfaring med psykisk lidelse, og har vært gjennom egen prosess med godt resultat.
Har drevet egen virksomhet innenfor bransjen som samtaleterapeut i 4 år, med lindrende behandling av mennesker med forskjellige psykiske utfordringer.
Tar i mot enkeltpersoner og  par.

————————————————————————————————————
Follo:

dialoggruppen-natalie-c
Nathalie Sterk
Master i psykologi/terapeut
E-post: nathalie.sterk@dialoggruppen.no
Tlf:  97106674

Master i psykologi fra Universitetet i Oslo. Bachelorstudier fra Canada.
Har i mange år arbeidet med barn og voksne innenfor fagfeltet både privat og offentlig.
Praktiserer nå som kursinstruktør for NAV. Fungerer i dette arbeidet også som personlig veileder og terapeut/coach for enkeltpersoner som er på vei tilbake til arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s