Dialoggruppen trenger flere terapeuter i Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Vestfold, søndre Østfold og på Romerike

DIALOGGRUPPEN søker terapeuter som ønsker å tilhøre en gruppering i sterk vekst. Follo er godt dekket og vi ønsker derfor å tilknytte oss nye ressurser i ovenstående områder.
Som medlem så har du ditt eget selskap og arbeider under felles paraply hva gjelder uttrykk mot markedet. Medlemskapet er vederlagsfritt og basert på selvkostprinsipp, dvs at du betaler for de tjenestene du benytter deg av.

For å bli medlem må du gjennomføre vår utdanning og gå i terapi hos en av våre godkjente terapeuter. Grunnen til dette er at vår metode på noen områder skiller seg markert fra de fleste andre kjente metoder. Spesialisering via utdanning er nødvendig for å sikre at våre pasienter får det samme tilbudet hos alle våre terapeuter.
Av bakgrunn kan du være helsearbeider eller ikke. Behandlere innenfor andre retninger er også velkommen. Utdanningen er også åpen for deg som er interessert i en karriere som terapeut fordi du interesserer deg for faget.
Neste utdanning starter høsten 2020 med påmeldingsfrist 1.mai. Utdanningen foregår på UMB Ås.
Du kan lese mer om utdanningen her: Årsutdanning

DIALOGGRUPPEN er en sammenslutning av til sammen 15 terapeuter. Vi har kontorer i Moss, Son, Drøbak, Ski, Nesodden og Oslo.
Vi tilbyr lindrende helserelatert behandling i henhold til lov om alternativ behandling. 

Vi er et supplement til helsevesenet i tilfeller der kognitiv terapi er en egnet behandlingsform. Hele tiden i samråd med pasientens lege der det er hensiktsmessig. Vår metode er utviklet spesielt for å brukes på både kognitive, psykosomatiske og somatiske tilstander. På denne kombinasjonen er metoden meget godt egnet.

Vi har hovedfokus på årsaken til at sykdom oppstod og hvordan ubalanser knyttet til dette kan rettes opp. Vi optimaliserer kognitive mønstre og lærer pasienter god energiforvaltning i den hensikt å senke kroppens uhensiktsmessige aktivering. 

Vår metode har gjennom de 15 årene vi har vært i virksomhet vist seg å ha meget god effekt.

Les mer på vår hjemmeside. Skulle du ha noen spørsmål så kan du sende en e-post til strekerud@dialoggruppen.no

www.dialoggruppen.no

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn