Vi ønsker Nina Hauge velkommen som terapeut, bedriftsrådgiver og coach i Dialoggruppen

Nina vil arbeide med utgangspunkt i Follo og Oslo og tilby tjenester til næringslivet og private fra kontor i både Ski og Oslo. Vi ønsker henne lykke til og ser frem til et langt og fruktbart samarbeid med henne.

Nina Hauge 110418 Jpg 360 dpi

Nina Hauge
Kognitiv terapeut/Reg. Homøopraktiker MNLH
Bedriftsrådgiver og Coach
Epost: nina.hauge@dialoggruppen.no
Tlf: 94054688
Besøksadresse: Livshuset på Ski, Idrettsveien 6, 1400 Ski

Nina har bred og lang erfaring fra både privat næringsliv og offentlig sektor som leder, innenfor HR, bemanning, karriererådgiving, bioingeniør fra sykehuslaboratorier, coach, og marked/salgsansvarlig.

Hun har bred erfaring fra NAV som rådgiver/veileder/koordinator/ kursleder i jobbsøking, samt sykefraværsoppfølging og dialogmøter. Utdannet innenfor personalutvikling og ledelse, kognitiv terapi hos Dialoggruppen, karriererådgiver, coach, bioingeniør, og ernæringsrådgiver.

Tilbyr rådgivning og coaching til ledere og grupper i bedriftsmarkedet innenfor HMS og sykefravær. Tar også imot privatpersoner til kognitiv terapi, coaching og karriereveiledning.