Sexpress

Snart sommerferie. Den inneholder for mange forventninger om både mer sex og nærhet og mye annet. Mye skal rekkes i løpet av korte sommeruker. I tillegg er de fleste slitne etter en tøff vinter og vår og har helt andre behov enn sex. Her kommer et tidligere innlegg om dette temaet som kan være en vei å gå for å unngå at seksuelle forventninger blir til krangler i sommer.

Dialoggruppen

Jeg får aldri gå i fred. Det er et konstant press på å være med på mer seksuelt. Ofte handler det om eksperimentering som for meg er motbydelig å tenke på. Jeg har selv relativt liten erfaring med sex og har holdt igjen på det området alltid. Er egentlig heller ikke så opptatt av det eller kjenner noe særlig lyst til å ha sex. Det er sjeden jeg føler meg tiltrukket av noen seksuelt og særlig ikke når noen presser meg. Jeg er nå i et forhold som har vart et års tid og presset øker stadig. Partneren min er ikke ufin på noen måte og det er godt samvær mye av tiden vi er sammen. Jeg kjenner at jeg er glad for å være i denne relasjonen, men vet ikke om jeg orker å gå rundt med konstante forventninger om seksualitet som jeg ikke egentlig ønsker. 
Hva skal jeg…

Vis opprinnelig innlegg 649 ord igjen