Bente Engebretsen flytter kontoret til Holtet på Nordstrand.

Jeg flytter fra nyttår min praksis nærmere sentrum, nærmere bestemt til følgende adresse:

Nordstrand Helsesenter, Kongsveien 94, 1177 Oslo

Der vil jeg holde til i fellesskap med en rekke andre terapeuter innenfor andre retninger som akupunktur, osteopati, kiropraktikk, ernæringsterapi og fysioterapi.Denne felleslokaliseringen er en fordel for dere som trenger supplerende behandling innenfor flere retninger.

Jeg har kognitiv utdannelse fra Dialoggruppen med lang erfaring fra privat næringsliv, konkurranseidrett og motivasjon. jeg er i tillegg utdannet i akupunktur og annen holistisk energibehandling.

Etter studiene hos Dialoggruppen endret jeg karrierevei fra å jobbe innen salg- og markedsføring, til å jobbe som terapeut.
Jeg har selv, via egen terapeutisk prosess, tilegnet meg øket bevissthet, mer innsikt, nyttig forståelse, og erfaring i arbeidet med klienter. Sammen med tidligere erfaring har jeg dermed mange verktøy jeg kan bruke i møte med mennesker der de til enhver tid er.

Jeg tar imot både barn, ungdom og voksne med lettere psykiske lidelser, livstilsproblematikk, parterapi og egenutvikling.

Dersom du kjenner behovet kan være der så ta kontakt for en innledende informasjon, kartleggings- og vurderingssamtale. Kontaktinformasjon finner du her.

dialoggruppen-bente-c

Bente Engebretsen
Kognitiv terapeut