Utdanning av kognitive terapeuter med mva-fritak høsten 2017-våren 2018

Godt Nytt År. Et år med nye muligheter til å kanskje gjøre det som du innerst inne brenner for. Det å arbeide med mennesker som trenger bistand og hjelp i livets forskjellige store og små utfordringer er en stor gave. Hver eneste dag i terapeutrollen gir innsikt og læring og stadig nye innsikter i livets utallige nyanser. Vår utdanning gir deg mulighet til å arbeide terapeutisk med vår metode som medlem i Dialoggruppen dersom du ønsker det. I en oppstartfase har det vist seg meget nyttig da vi har et navn og et rykte som øker mulighetene for å komme raskt i gang. Medlemskap i gruppen er basert på selvkostprinsippet som vil si at du betaler for de tjenestene du tar ut underveis til selvkost.

Utdanningen kvalifiserer for fritak for mva, hvilket vil si at du er fritatt fra å kreve mva fra de du behandler. Vilkårene for dette kan du lese mer om under fane 5.Utdanning.

I Dialoggruppen er vi nå 10 personer som arbeider som terapeuter i forskjellige former og på forskjellige steder. Behovet er stort og etterspørselen er økende. De som startet opp for snart ett år siden er godt i gang og flere av dem har god pågang.
Aktuelle steder å etablere praksis for kommende studenter er mange. Dekningen er relativt god akkurat i Drøbak, men i omegnen er det nok av muligheter. Oslo er for eksempel et meget stort marked hvor vi foreløpig har 1 terapeut. Hun har kontor på Holtet. I Oslo er det mange muligheter og et meget stort udekket marked. Under fane 4.Kontakt oss kan du se hvor de øvrige holder til og hva de gjør.

Neste utdanning starter høsten 2017. Påmeldingsfrist er lagt ut på nettsiden. 1.mai er fristen for å melde seg på.

Noen har allerede meldt seg på og flere har vist interesse. Minimum antall deltagere er 10, maksimum er 20.

Ytterligere informasjon om utdanningen finner dere under fane 5.Utdanning.

Det vil bli avholdt et informasjonsmøte i februar/mars for interesserte som ikke var til stede på forrige informasjonsmøte i høst. Tidspunkt og sted vil bli lagt ut på FB og her på hjemmesiden i god tid.

Dersom du har spørsmål i mellomtiden så send oss en epost. Benytt denne lenken.

 

dialoggruppen-jorn-c

Jørn Olav Strekerud
Kognitiv terapeut og utdanningsansvarlig.

 

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn