Ny terapeut ønskes velkommen i Dialoggruppen

Vi ønsker vår nye kollega velkommen i Dialoggruppen.

DSC_0024
Liv Katrine Strekerud
Kognitiv terapeut.
E-post: liv.katrine@dialoggruppen.no
Tlf: 97661446
Besøksadresse: Holterveien 1, Drøbak City kjøpesenter, Inngang E

Har studert pedagogikk og psykologi ved Universitetet i Oslo samt Dialoggruppens årsutdanning. Har erfaring fra forening for spiseforstyrrelser og god kjennskap til ME og rehabilitering fra en ME-tilstand. Yrkeserfaring fra både privat og offentlig sektor innenfor relevante områder

Tar imot ungdom og unge voksne for lindrende kognitiv, samtaleterapeutisk behandling innenfor områdene spiseforstyrrelser og ME. Tilbudet omfatter også andre utfordringer av psykisk art innenfor samme aldersgruppe. Samtalene foregår på ettermiddag og kveld.