Følsomhet er en sommerfugl

Linn_M_Thomas-12

Linn Marie Thomas kommer om en uke eller to ut med sin bok nummer to.

Hennes forrige bok; Jeg er Marie, Fugl Fønix, tok leserne med på en spennende og meget annerledes reise innom sykdom, åndelighet, sjelereiser og mye annet. Boken fortalte om menneskers tidligere liv og dette livet. Dybdene og innsiktene fascinerte mange og boken ble også referert i ukeblader. Mange lesere har ventet utålmodig på bok nummer to.

Hennes nye bok gjør det samme, men går enda lenger inn og tettere på enn den forrige. Sterke historier deles og mennesker forteller i detalj om sine tanker og erfaringer. Her er forsiden på boken og noe om innholdet samt noen leseres anmeldelser.

IMG_0011

 

ET LIV – EN SJELEREISE

Kan det finnes en mulighet for at du har eid en restaurant i Chicago på 1920-tallet, blitt drept i en bakgate i New York tidlig på 1980-tallet eller sultet i hjel sammen med barna dine en gang i den mørke middelalderen? Har du en sjel som husker?

På denne reisen møter vi mange mennesker og tar del i deres dramatiske skjebner. Sammenhengene mellom tidligere liv og våre fysiske og mentale utfordringer i dette livet, trer etter hvert klart frem. Sår kjærlighet, seksualitet, ensomhet, frihet, savn og humor fyller sidene og det gis et ærlig innblikk i det å gå en vaklevoren, angstfylt og samtidig merkelig opplyst vei gjennom livet. En åndelig bok om det å være modig, ha tillit til livet og våge å være et helt menneske! 

Temaene åndelig søken, terapi, healing og regresjon skaper en spennende og tankevekkende ramme rundt autentiske historier knyttet til ensomhet, kjærlighet, avvisning, glede, frihet og sorg.

”Dette er en 100% ekte, morsom, ærlig, åndelig og intelligent bok.
Den er unik i åpenhet, personlige eksempler, grublerier, healinger, lesninger …
Jeg har aldri lest noe lignende. Helt enorm, den berører meg sterkt!”
Tore Evang, flykaptein

«Dette er en overveldende bok: utrolig vakker, utfordrende, vanskelig, oppsiktsvekkende, kjærlighetsfylt og lærerik. Her tilbys leseren forståelse som er både banebrytende og kontroversiell. Det er umulig å ikke la seg merke av denne boken.»
Eva Kristensen, næringslivsleder

De av dere som ønsker å reservere bøker kan gjøre dette direkte på epost til Linn.
Det er også noen resteksemplarer igjen av den første boken som kan bestilles på samme måte.

Alternativt kan du se omtalen og bestille boken på hennes Facebook-side.

 

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn