Påmeldingsfristen for årsutdanning 15.mai nærmer seg.

Det er stor pågang etter Dialoggruppens tjenester, sannsynligvis fordi vi praktiserer en metode som faktisk fungerer for de fleste i den hverdagen de lever i til daglig. I Oslo, nord på Østlandet, i Østfold og på vestsiden av fjorden har vi i dag ikke terapeuter, men får fra tid til annen forespørsler fra de stedene.
I Drøbak og Son er vi i dag flere som tar imot kunder/pasienter.

Det betyr at for deg som praktiserer som kognitiv terapeut eller ønsker å gjøre det så er vår utdanning det som kanskje kan gi deg ekstra vekst i kundemasse og ytterligere utvikling som terapeut. Det er en fordel om du har bakgrunn fra bransjen, men pasientkompetanse er det viktigste så utdanningen er åpen for alle.

Fristen er 15.mai og det er fortsatt ledige plasser.

Noen har meldt deltagelse via Facebook. Ber om påmelding via epost strekerud@dialoggruppen.no
som bekreftelse på påmelding.

Til de som er påmeldt så vil det kommer mer informasjon i etterant av påmeldingsfristen.

Les mer om utdanningen under Utdanning på nettsiden.

Vi gleder oss til å starte opp og håper vi får mange nok deltagere til at det lar seg gjennomføre.

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn