Narsissisme og ledelse

I denne artikkelen i Aftenposten settes det likhetstegn mellom narsissime og ledere. 

Et aspekt i artikkelen er at de det skrives om søker til lederposisjoner for å bli bekreftet og sett. Et annet aspekt er at kanskje er narsissisme en forutsetning for at noen skal være villige til å ta lederstillinger. Det er krevende å arbeide som leder og funksjonen som sådan er nødvendig. Joda, de har som regel godt betalt. Er dog i tvil om belastningen står i relasjon til lønnen enkelte ganger. Kanskje må mennesket ha drivere lavt i pyramiden enkelte ganger for å være villige til å legge inn mer innsats. 
Uansett så er fenomenet interessant og verd å gjøre seg noen tanker om. Pass på at du får med deg refleksjon høyt i pyramiden også. 

Les gjerne min tidligere artikkel om narsissisme, egoisme og altruisme

Her er lenken til artikkelen i Aftenposten. 

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn