Rus og flukt

Thomas Seltzer gir et ærlig og godt bilde av virkningene av kokain i denne artikkelen i VG. 

Rus i mange varianter ødelegger hjernens evne til å kjenne ro og glede. Det spiller ikke så stor rolle hva slags rusmiddel som brukes. Forskjellen på ødeleggende virkning, hvor lang tid ødeleggelsene tar og hvor dypt de går er dog betydelig. Har tidligere skrevet om selvmedisinering som berører dette temaet ytterligere.

Det å stenge av kroppens følelser og erstatte de med noe annet vil før eller siden skape problemer. Vi er  utstyrt med følelser fordi de skal hjelpe oss til å ha et fullverdig liv. Kunnskapen om bruk av følelser er historisk desverre meget mangelfull, men det har alltid vært noen som har forstått og som har forsøkt å formidle. 

Du er født med bruksanvisningen i din egen intuisjon. Det å bruke den riktig krever innsikt og frigjøring. Livet er en slik prosess, men det betinger at du ikke rømmer via rus. Husk dog å ikke dømme andre, men være ydmyk for at det kan finnes gode forklaringer på hvorfor de valgte det som utvei.

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn