Uthvilt etter ferien?

Energien er lav og lysten til å starte på jobb er minimal. Dette er et bilde mange kan kjenne seg igjen i. Hva kan årsaken være?

Er det et utslag av ferien som sådan, eller er det faktisk sånn at jobben er en pest og en plage? Kan  være deler av dette som er tilfelle, men i mange tilfeller så handler det heller om at vi har tatt en pause.
Når vi tar en pause og stopper opp så får vi tid til å kjenne inn tingenes reelle tilstand. Et element som ofte er fremtredende da er hvor lav energi vi egentlig har hatt og har. Sagt med andre ord så oppdager vi da ofte hvor slitne vi har vært en god stund.

Det eneste du får gjort med det er å ha selvaksept på at det har blitt slik. Neste skritt er å ta ansvaret for en forbedret energiforvaltning fra nå av.

Lykke til med det.

Del dette innlegget:

Facebook
Twitter
LinkedIn